Maatwerk Lockers

Gespecialiseerd in lockers op maat


Lockerbox is gespecialiseerd in lockers op maat. Als hofleverancier van een aantal grote Nederlandse bedrijven weten we dat maatwerk belangrijk is. Lockerbox maakt het mogelijk om uw bedrijfslogo te verwerken in de door u samengestelde lockerkast. Het resultaat is een unieke locker met de herkenbare uitstraling van uw bedrijf.

Advies nodig over maat lockers

Je kunt een locker ontwikkelen die alleen bij uw bedrijf te vinden is. Graag sturen wij u informatiemateriaal toe over de mogelijkheden.

Gespecialiseerd in lockers op maat
Lockerbox produceert in eigen beheer
Sinds 2003 zijn wij de Europese marktleider

Productie door Lockerbox

Lockerbox produceert in eigen beheer en dat maakt de prijs sterk concurrerend. Vaak is een locker op maat helemaal niet (veel) duurder dan een standaard locker. Of het nu gaat om lockers van staal, hout of trespa, Lockerbox biedt u alle oplossingen voor grote en kleine omgevingen. Ook kunt u met maatwerklockers een loze ruimte efficiënt benutten.

Gepersonaliseerde lockers met logo

Lockerbox is gespecialiseerd in lockers op maat. Wij verwerken logo’s in de kast en branden het geheel, zoals bijvoorbeeld voor ING en ASML. Zo kunt u een locker ontwikkelen die alleen bij uw bedrijf te vinden is. Graag sturen wij u informatiemateriaal toe over de mogelijkheden of maken wij een offerte op maat voor uw wensen.

Voor welke branche zijn deze lockers geschikt


Business

Clubs

Events

Scholen

image

image

image

image