Lockers voor bedrijven

Wil je voor je medewerkers en bezoekers een innovatieve opbergruimte creëren? Bij Lockerbox hebben we een uitgebreid assortiment aan bedrijfslockers in diverse kleuren, maten en met verschillende sluitsystemen.


Gebruiksvriendelijke lockers voor elk bedrijf

Bij Lockerbox koop je unieke en gebruiksvriendelijke lockers voor je bedrijf die multi-inzetbaar zijn. Zo bieden wij standaard lockerkasten met een cilinderslot, innovatieve lockers met een pincodeslot en lockers met een postvak voor het opbergen van een laptop. Voor bedrijven in de horeca en zorgsector bieden onze extra grote lockers uitkomst. Deze grote kluisjes zijn veelal voorzien van een ophangrek of extra vak voor het opbergen van (bedrijfs)kleding. Al onze lockers zijn gemaakt van een stevige stalen constructie en voorzien van een slim en gebruiksvriendelijk elektronisch sluitsysteem.

Verschillende bedrijfslockers bestellen bij Lockerbox

Sinds de opkomst van het hybride werken, is de vraag naar representatieve en betrouwbare bedrijfslockers toegenomen. Voor bedrijven is een locker een ideale oplossing voor het opbergen van waardevolle eigendommen van medewerkers en bezoekers. Lockerbox biedt voor iedere zakelijke omgeving passende bedrijfslockers met een representatieve uitstraling, afgestemd op de kantoorruimte. Bij ons kun je kiezen voor standaard lockerkasten met cilinderslot, of innovatieve lockers met een elektronisch pincodeslot.

De meest populaire lockers voor bedrijven
Lockers voor laptops met oplaadpunt
Lockers voor laptops met persoonlijk vak
Lockers op maat (met bedrijfslogo)
Lockers met elektronisch pincodeslot
Lockers die met je telefoon kunnen worden bediend

Lockers personaliseren

Wil je graag unieke lockers die naadloos aansluiten op de huisstijlkleuren binnen je bedrijf? Wij bieden je de mogelijkheid om lockers te personaliseren met je bedrijfslogo en huisstijlkleuren. Zo creëer je met jouw bedrijfslockers een herkenbare stijl. Of je nu een paar extra grote lockers met een transparante deur zoekt, of compacte maatwerklockers van staal, bij Lockerbox bieden we voor elke situatie de perfecte opbergoplossing op maat. Lees hier meer over onze op maat gemaakte lockers

Advies op maat

Voor het kopen en huren van lockers, biedt Lockerbox de gewenste lockerservice. Voor elke branche, bedrijfsomgeving en toepassing bieden wij een passend lockersysteem. 

Uitgebreide assistentie tijdens het gehele proces
Sinds 2003 zijn wij de Europese marktleider
Bereikbaar elke werkdag van 09:00 tot 17:30
Business

Adyen

Amsterdam, Nederland
2.800 werknemers
300 Lockers

Adyen, een vooraanstaande betaaldienstverlener met meer dan 2000 werknemers verdeeld over 20 kantoren wereldwijd, heeft recentelijk 300 laptop lockers aangeschaft voor hun kantoor in Amsterdam. Deze lockers bieden het personeel een veilige opbergoplossing voor hun waardevolle eigendommen.

Museum

Van Gogh Museum

Amsterdam, Nederland
Ongeveer 6000 bezoekers per dag
800 Lockers

Ontdek alle meesterwerken van het Van Gogh Museum. Tijdens de pandemie huurde het museum lockers in, waarmee bezoekers hun eigendommen verspreid konden opbergen. Dit zorgde voor voldoende afstand tussen de bezoekers en tegelijkertijd voor een snelle in- en uitstroom. Na de pandemie blijven de lockers bestaan, waarmee ze de traditionele garderobe hebben vervangen.

Overheid

Ministerie van Defensie

Geheim
Geheim
300 Lockers

Het Nederlandse Ministerie van Defensie, belast met de bescherming van Nederland, omvat de Landmacht, Luchtmacht, Marine, Marechaussee, en meer. Lockerbox wordt ingezet tijdens trainingen om ervoor te zorgen dat alle deelnemers hun spullen veilig kunnen opbergen. Of de training nu plaatsvindt in het bos, in de lucht of op zee, Lockerbox is overal aanwezig.