Lockers huren evenement

Lockers huren voor je evenement doe je bij Lockerbox. Creëer met onze eventlockers een veilige opslagruimte voor bezoekers van je evenement of concert.


Kluisjes huren voor je evenement

Het veilig opbergen van een jas, tas of waardevolle, digitale apparatuur is voor de bezoekers van je evenement van groot belang. Onze betrouwbare eventlockers zijn een veilige opslagoplossing voor je bezoekers om hun waardevolle eigendommen op te bergen. De inzet van onze smart lockers maakt een traditionele, bemande garderobe overbodig. Een belangrijk voordeel is dat je met het huren van kluisjes tijdens je evenement de doorstroom van bezoekers versoepelt. Daarnaast bespaar je met de inzet van innovatieve lockers op je evenement aanzienlijk op personeelskosten.

Hoe huur je lockers voor je evenement bij Lockerbox?

Wil je lockers huren voor jouw evenement? Bij Lockerbox is het huren van lockers heel simpel. Na het doorgeven van het aantal lockers, plaatsen wij de lockers op de gewenste locatie. We verkopen de lockers via onze online portal, die we speciaal voor jouw event kunnen branden. Tijdens grote evenementen ondersteunen de servicemedewerkers van Lockerbox bij vragen van de bezoekers. We kunnen ook balieverkoop aanbieden. Daarnaast geven zij uitleg over het gebruik van de kluisjes op je evenement. Na afloop van het evenement haalt het team van Lockerbox de lockers op en controleert de kluisjes op achtergebleven goederen. De afhandeling van gevonden voorwerpen verloopt via het hoofdkantoor van Lockerbox.

Kluisjes huren voor je evenement
Veilige opbergmogelijkheid voor je bezoekers
Onze lockers vervangen traditionele garderobes op je evenementenlocatie
Tijdelijk of voor een langere periode kluisjes huren
Al sinds 2003 is Lockerbox de Europese marktleider

Werkwijze van verschillende lockers

In ons uitgebreide assortiment vind je verschillende zelfbedieningslockers die flexibel inzetbaar zijn op uiteenlopende evenementenlocaties. Daarnaast heb je als locatiehouder bij ons volop keuze in lockers met een innovatief sluitsysteem. De meest populaire lockers voor evenementen en festivals zijn lockers met een muntslot, lockers met een elektronisch slot en lockers met een sleutelslot. Lees hieronder meer over de werkwijze van onze verschillende lockers.

E-Lockers

  1. De bezoeker haalt bij de lockerdesk van Lockerbox een voucher, of de bezoeker heeft deze code al eerder via de mail ontvangen.
  2. De bezoeker kan de locker de hele dag gebruiken met zijn pincode.
  3. Er is geen borg, dus na het feest kan de bezoeker gelijk naar huis.
Meer informatie over E-lockers
E-Lockers
Muntlockers
Sleutellockers
Event

AFAS Live

Amsterdam, Nederland
6.000 bezoekers

Sinds 2001 maakt AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) haar credo 'Live will never be the same!' meer dan waar. Jaarlijks biedt de locatie aan ruim 670.000 bezoekers een compleet en onvergetelijk avondje uit. Door de hele locatie staan sleutellockers. Vanaf 2024 maken ze geleidelijk de overstap naar E-lockers.

Event

Bruggenloop

Rotterdam
12.000 deelnemers
4.000 E-lockers

Het klassieke 15 km parcours van de Bruggenloop voert langs de iconische bruggen van Rotterdam, waaronder de bekende Erasmusbrug. Onze lockers zijn verdeeld over twee locaties: onder de Kuip en ze worden gehuisvest in onze overdekte locker trailer. Deelnemers kunnen voorafgaand aan het evenement online een locker aanschaffen. Alle lockers worden tijdens het evenement opgehaald en binnen 3 uur uitgegeven.

Event

Thuishaven

Amsterdam, Nederland
3.000 bezoekers
600 lockers

De culturele vrijhaven van de Amsterdam. Thuishaven maken wij gebruik van ons QR- en vouchersysteem. Bezoekers kunnen deze moeiteloos ter plaatse scannen en ontvangen vervolgens een sms en e-mail met daarin de lockercode. De uitgifte van de codes is gespreid, wat zorgt voor een evenredige spreiding van de drukte op locatie.

Advies op maat

Voor het kopen en huren van lockers, biedt Lockerbox de gewenste lockerservice. Voor elke evenement bieden wij een persoonlijk passend lockersysteem aan naar jou wensen.

Uitgebreide assistentie tijdens het gehele proces
Sinds 2003 zijn wij de Europese marktleider
Bereikbaar elke werkdag van 09:00 tot 17:30