Over Lockerbox

Met jarenlange nationale en internationale ervaring op alle toonaangevende evenementen is onze bedrijfsnaam synoniem voor unieke lockers. Onze producten zijn betrouwbaar, net als onze medewerkers die 24/7 voor u klaar staan.

Maak kennis met Lockerbox

null

Veiligheid en Gemak

Wij creëren een veilig gevoel voor uw bezoekers. Zij geven hun eigendommen niet af bij de garderobe, maar houden zelf het beheer over sleutel of pincode. Gebruiksgemak voor lockergebruikers is het belangrijkste uitgangspunt. We zoeken steeds weer naar nieuwe producten of innovatieve mogelijkheden om de service, het gebruiksgemak, de doorstroom tijdens uw evenement te verbeteren.

Team

Bij Lockerbox kunt u niet alleen lockers huren, maar ook lockers kopen. Het assortiment is divers, eenvoudig te plaatsen op elke locatie. Altijd met persoonlijke betrokkenheid en inzet van ons team.

Alles is mogelijk

Wij zijn tevreden als u dat bent. Daarom gaan we voor persoonlijke service, betrouwbare kwaliteit en professionele uitstraling. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar lockers met afwijkende productspecificaties? Laat Lockerbox het regelen!

Advies op maat

Voor het kopen en huren van lockers, biedt Lockerbox de gewenste lockerservice. Voor elke branche, bedrijfsomgeving en toepassing bieden wij een passend lockersysteem. 

Uitgebreide assistentie tijdens het gehele proces
Sinds 2003 zijn wij de Europese marktleider
Bereikbaar elke werkdag van 09:00 tot 17:30