Onze lockers op festivals

Ben je op zoek naar een snelle, flexibele en veilige opslagmogelijkheid voor je festivalbezoekers of gasten? Bij Lockerbox vind je innovatieve festival lockers die opslagruimte bieden voor de persoonlijke eigendommen van festivalgangers.

null

Festival lockers huren voor elke locatie

Als festivalorganisator wil je het je bezoekers zo gemakkelijk mogelijk maken. Onze betrouwbare festival lockers zijn de perfecte oplossing voor je bezoekers om hun waardevolle, persoonlijke eigendommen op te bergen. Een belangrijk voordeel is dat je met festivalkluisjes de doorstroom van bezoekers op het festivalterrein versoepelt. Bovendien bespaar je met de inzet van innovatieve lockers op je festival aanzienlijk op personeelskosten.

Verschillende soorten festivalkluisjes huren en kopen

Bij Lockerbox vind je een ruim assortiment aan unieke huur lockers voor festivals. De festivallockers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en zijn voorzien van verschillende sluitsystemen. Zo bieden wij lockers met muntslot, lockers met pincodeslot, lockers met postvakken, transparante lockers, e-lockers met een digitaal slot en gebruikte lockers. Wil je de zichtbaarheid van je merk op het festivalterrein vergroten? Dan kun je zelfs de festivalkluisjes voorzien van een eigen merk- of bedrijfslogo. Als je op korte termijn een grote voorraad festival lockers wilt huren, dan kan Lockerbox een trailer met 1000 vaste lockers leveren. Deze zijn al binnen 30 minuten operationeel, zodat je snel over een aanzienlijk aantal festivalkluisjes op de gewenste locatie beschikt.

Lockerbox voor festivals
Betrouwbaar & robuust
Snelle doorstroom van bezoekers
Bespaar personeelskosten

Hoe kunnen wij je helpen

Elk festival is uniek, wij willen je graag helpen met een passende oplossing zodat bezoekers hun eigendommen veilig kunnen opbergen.

Uitgebreide assistentie tijdens het gehele proces
Sinds 2003 zijn wij de Europese marktleider
Bereikbaar elke werkdag van 09:00 tot 17:30
Outdoor Festival

Tomorrowland

Boom, Belgie
400.000 bezoekers
20.000 E-lockers

Tomorrowland, ons grootste dance-muziekfestival, beslaat jaarlijks 2 weekenden in Boom, België, met lockers op 2 festivallocaties en 6 campinglocaties, 24/7 bemand. Daarnaast organiseert Tomorrowland elk jaar in maart een wintereditie in de Alpen, inclusief een podium op 3300 meter hoogte.

Indoor Festival

Master of hardcore

's-Hertogenbosch, Nederland
30.000 bezoekers
15.000 E-Lockers

Masters of Hardcore is het leidende merk voor hardcore-evenementen, muziek, artiesten en merchandise. Bij binnenkomst kunnen bezoekers eenvoudig een locker kopen, dankzij de efficiënte opstelling van lockers en balies. Zo vermijden ze wachtrijen en kunnen ze snel hun eigendommen opbergen om volop van het feest te genieten.

Outdoor Festival

Mysteryland

Hoofddorp, Nederland
130.000
20.000

Mysteryland, hét elektronische muziekfestival van Nederland, is voor Lockerbox een thuiswedstrijd, gezien het festival vlak bij Amsterdam plaatsvindt. Met 2 festivallocaties en 2 campinglocaties bieden we bezoekers de mogelijkheid om ter plaatse of gemakkelijk online een locker te kopen.

Outdoor and Indoor Festival

Soenda

Utrecht
20.000
10.000

Dit elektronische muziekfestival verwelkomt jaarlijks zo'n 20.000 bezoekers. Tijdens de online kaartverkoop hebben bezoekers de mogelijkheid om direct een locker aan te schaffen. Op het festival zelf kunnen bezoekers ook ter plaatse online een locker kopen. Rondom de lockers en op het looppad zijn borden met QR-codes geplaatst. Bezoekers kunnen deze scannen om eenvoudig een locker te selecteren en te betalen.

Vraag offerte aan

Voor het kopen en huren van festivallockers, biedt Lockerbox de gewenste lockerservice. Voor elke omgeving, buiten of binnen bieden wij een passend lockersysteem. 

Ruim assortiment aan unieke huur lockers
Doorstroom van festivalbezoekers versoepelen
Bereikbaar elke werkdag van 09:00 tot 17:30